Wilt u graag feedback geven over een voorstelling, een suggestie doen voor een nieuw stuk, een complimentje geven aan een of meerdere ootelloners ...? U kan het hier allemaal kwijt!
Om uw reactie te versturen, zal u een klein rekensommetje moeten oplossen. Deze procedure voorkomt geautomatiseerde berichten.
De reacties van vorige seizoenen, kan u
hier nog eens nalezen.

Uw reactie

Reacties

 • Prachtige vertolking. Proficiat met zo'n groep geweldige acteurs.Jean en Hildegard Ik heb echt genoten van jullie acteertalent.

  Posted by Magda Cools, 16/11/2014

 • Net thuis van een mooi stukje theater. Ik heb genoten. Complimenten voor de hele club. GEWELDIG!! Mooi spel, maar ook het decor, geluid en techniek kunnen trots zijn. PERFECT!! Jullie hebben een mooi theater om jaloers op te zijn. Maar ook de catering en bediening was SUPER!!! Jullie Belgen doen dat goed!!! Bedankt voor de fijne avond! Tot ziens in Reusel bij Boter bij de vis.

  Posted by Els Vosters (Nieuw Reusels Toneel), 21/03/2014

 • Aan de cast en crew van Ootello, Thanks lieve mensen van mij zo warm op te nemen in jullie prachtig gezelschap. Voelde me van in't begin thuis bij Ootello. Het einde van deze prachtproductie 'Het Snullendiner' eindigt weldra. Schone liekes duren in dit uitzonderlijk geval WEL lang. En ik rouw er niet om.

  Posted by Ivo, 03/03/2014

 • Aan alle medewerkers van Ootello,

  Ook van ons de beste wensen voor het nieuwe jaar!
  En bedankt voor al jullie mooie, verrassende, geweldige producties en het vele werk.

  Groetjes
  Peter en Lief

  Posted by Lief Verbinnen, 08/01/2014

 • 'Bitterzoet' - wederom een fantastische performance van een minder evident, emotioneel geladen stuk...precies het type voorstelling dat Ootello bij mij in de bovenste schuif doet liggen. Doe zo voort!

  Posted by Bart Vanmarcke, 19/11/2013

 • Dag Ootello,
  We waren er gisteren bij op jullie première. De 4 mensen hebben dit schitterend gedaan. Proficiat hiervoor!
  Spijtig dat er zo weinig toeschouwers waren, de afwezigen hadden ...
  Voor ons vieren uit Kasterlee was het heel gezellig, ook het napraten met onze dorpsgenoot.

  Tot in 2014!

  Guido en Leen Entbrouxk - Mertens
  Jef en Connie Gijbels - Maes

  Posted by Guido Entbrouxk, 02/11/2013

 • Gisteren een geweldig optreden gehad in onze zaal van Ulisses Rocha(een straffe gitaar-virtuoos). Spijtig dat er zo weinig publiek opgekomen was maar DE AFWEZIGEN HADDEN ONGELIJK!!!
  Proficiat Kris, een fantastische avond

  Posted by ootello-fan, 13/10/2013

 • Aan de groep van Jeutello: een DIKKE PROFICIAT voor julie voorstelling!!! Een dikke aanrader voor iedereen die twijfelt om gaan te kijken. GEWOON DOEN!!! Fantastisch.

  Posted by André G., 01/05/2013

 • Haha jullie zeggen dat ootello nooit een happy end hebben en dat die niets kunne maar bij deze dus wel he.. jullie zijn toppers! geweldig stuk DOE ZO VERDER DOE ZO VOORT en ons madame liekens is de beste non allertijden haha :D

  groetjes de dochter van Kato liekens x

  Posted by Saartje, 25/03/2013

 • Wij zeggen zeker, tot volgende keer, want we hebben ons gisterenavond kostelijk geamuseerd en dat is de verdienste van de ganse groep Ootello.
  Nogmaals proficiat!

  Groetjes,
  Guido en Leen Entbrouxk

  Posted by Guido Entbrouxk, 25/03/2013

RSS feed voor reacties op deze pagina