Wilt u graag feedback geven over een voorstelling, een suggestie doen voor een nieuw stuk, een complimentje geven aan een of meerdere ootelloners ...? U kan het hier allemaal kwijt!
Om uw reactie te versturen, zal u een klein rekensommetje moeten oplossen. Deze procedure voorkomt geautomatiseerde berichten.
De reacties van vorige seizoenen, kan u
hier nog eens nalezen.

Uw reactie

Reacties

 • 'Tilleke' was weer zeer goed geweest ! Proficiat voor het ganse team !!!

  Posted by Ida Heylen, 02/04/2017

 • Een dikke proficiat met de vele eervolle vermeldingen en vooral dan ook met het gewonnen " GOUDEN HANDJE ". Dat geeft echt de moed om keihard en met zijn allen ervoor te gaan om nieuwe en goede producties op de planken te brengen.

  Posted by Andre, 18/09/2016

 • Ik denk dat we een superstart genomen hebben met de eerste bluesavond van het nieuwe seizoen. ik heb er in ieder geval van GENOTEN!

  Posted by Andre, 18/09/2016

 • OP Hoop van zeggen was gewoon schitteren een dikke proficiat aan heel de ploeg ;-)

  Posted by Freddy Van Groens , 20/03/2016

 • Op hoop van zegen.... Een stukje Nederlandse literatuur op sublieme wijze herwerkt naar een theaterstuk. Proficiat Kris, alle acteurs en medewerkers! Talrijke kippenvelmomenten...

  Posted by Yves Sannen, 19/03/2016

 • Wat was me dat ... Gewoon super!!! Top ... Super goed gespeeld ... dikke proficiat aan gans de ploeg van 'Op hoop van zegen'!
  Ik heb het niet droog kunnen houden, ben echt onder de indruk!!!

  Posted by Heidi Geerinckx, 12/03/2016

 • Beste toneelvrienden,

  Over jullie opvoering van ‘Op Hoop van Zegen’ kan ik alleen maar weer in de meest oprechte superlatieven spreken. Gewoon prachtig - in al alle mogelijke facetten die een perfecte toneelproductie kenmerken.
  Casting, decor, muziek, kostumering, onthaal, belichting, power points ... en vooral natuurlijk de acteerprestaties van de ganse ploeg. Een speciale pluim voor de acteurs die minder dankbare rollen hadden, maar toch op een ongeëvenaarde wijze het stuk mee glans hebben gegeven.
  De wijze waarop dit stuk is geregisseerd, verdient een ‘gouden handje’.
  Ik wil dit toch nog even zeggen ... Als ik zie met welk een begeestering, met welk een inzet en creativiteit, met welk een werklust en doorzetting jullie een dergelijke toneelzaal hebben opgericht ... met welk een ongelofelijke organisatie jullie deze toneelkring verder uitbouwen ... dan is dit zonder twijfel een voorbeeld voor de ganse cultuursector van Vlaanderen hoe het - kan - en - moet! Niet alleen de hand open houden om te krijgen maar ook de hand aan de ploeg slaan om ervoor te werken.

  Een dikke en welgemeende proficiat ... en van harte veel succes verder.

  Tot de volgende!
  Erik Crombez
  Zandhoven

  Posted by Erik Crombez, 06/03/2016

 • Beste Ootello-Team,

  Een prachtige voorstelling. 'Op Hoop Van Zegen' behoort minstens tot de drie beste voorstellingen uit jullie repertoire. Prima regie, sublieme acteurs, verrassende effecten op alle gebied. Zoals gewoonlijk een degelijke organisatie.
  Allemaal superlatieven ... Toch een bijkomstige opmerking ... Het begin van de voorstelling kon misschien wel iets beter.

  Posted by Jos Lodewijckx, 06/03/2016

 • Proficiat met jullie uitmuntende voorstelling 'Op hoop van zegen'.

  Posted by Marc Lodewijckx, 06/03/2016

 • Dag Ivo,

  Prachtige voorstelling!
  Daar moet enorm veel energie in gestoken zijn.
  Prachtig spel, prachtige decors, prachtige projecties, prachtig geluid.
  Van de acteursopstelling in het café moet je van in het midden van de zaal een foto maken: een perfecte compositie. Rembrandt en Rubens kunnen hier nog een puntje aan zuigen.

  Vriendelijke groeten,
  De Maurice

  Posted by Maurice van Bavel, 28/02/2016

RSS feed voor reacties op deze pagina