Evenement
Contact: Theaterzaal OOTELLO

Wanneer:

  • 20/01/2018 om 20u15

Praktische informatie

Blues@Ootello - Tiny Legs Tim & Steven Troch Band

Noteer alvast 20 januari in uw agenda, want van alle bluesoptredens wordt dit wellicht het meest bijzondere, al was het maar omdat we Tim De Graeve (Tiny Legs Tim) en Steven Troch nog eens op één avond samen op het podium hebben!
Tiny Legs Tim is de rijzende ster van de Belgische blues. Hij won in 2015 het vermaarde ‘Belgian Blues Challenge' en is, naast een fingerpicking virtuoos en een getalenteerde slide-gitarist, een begaafde tekst- en toondichter met een sterk gevoel voor melodie en helderheid en een authentieke, direct herkenbare stem. Dit alles resulteert in een zich steeds uitbreidende collectie van persoonlijke composities gebaseerd op zijn eclectische liefde voor Blues- en Rootsmuziek.
www.tinylegstim.com

Steven Troch zorgde in Ootello als frontman van de bluesband Fried Bourbon, samen met Tim  Ielegems, voor één van onze mooiste bluesavonden ooit. Zijn nieuwe groep, simpelweg Steven Troch Band, combineert ook nu weer vakmanschap met pure bezieling. 
De formatie bestaat uit de topmuzikanten uit de Belgische en Nederlandse rootswereld. Samen zetten ze een dijk van een sound neer: smeuïg, intens, authentiek en rijk aan diversiteit! Geen wonder dat deze fenomenale harmonicaspeler voor de opname van zijn eerste soloalbum  ‘Nice ‘n' Greasy' naar de vermaarde Greaseland Studio's in Californië trok en er een schare internationale topmuzikanten rond zich verzamelde!
www.steventroch.com

Praktische informatie

Seizoen 2017 - 2018

Wanneer: 
   • Zaterdag 20 januari 2018 
om 20u15 (deuren 19u30) 

Inkom:
   • 10 euro of 1 vrijkaart (VVK) - STORTEN VERPLICHT!
   • 12,50 euro (KASSA)

Waar:
   • Theaterzaal Ootello: Ezaart 162, Mol

Reserveren Tickets:
   • www.ootello.be
   • Telefonisch op 014/31 81 16

   !!! We voorzien voor het optreden ook een beperkt aantal zitplaatsen (± 50). Als je bij je
       
reservatie (bij ‘opmerkingen’) aangeeft dat je hier graag gebruik van maakt, houden we
       voor jou een tafeltje vrij.
!!!