Evenement
Contact: Theaterzaal OOTELLO

Wanneer:

  • 26/05/2018 om 20u15

Hier reserveren

Praktische informatie

Blues@Ootello - The Nights and Doghouse Sam & His Magnatones

We sluiten in volle lente ons Bluesjaar af met een energie die we schatplichtig zijn aan het mooiste seizoen van de  vier. En we doen dat, net zoals vorig jaar, met The Nights als Support act.
Gezien The Nights ongeveer 38 jaar geleden al een eerste keer optraden in café Brouwershuis in Tielen, bevinden de meeste bandleden zich al in hoogzomer maar dat belet hen niet om nog zo fris te klinken als een nieuwe lente! De muziek van The Nights laat zich best omschrijven als sixties rhythm-'n-blues. Hun eigen nummers, geïnspireerd door Chuck Berry en de jonge Rolling Stones, vullen ze aan met covers van o.a. Bobby Womack, Bobby Troup en Mickey Jupp.
https://www.facebook.com/nightsthe/

Doghouse Sam, alter ego van Wouter Celis, geboren en getogen in Sint-Truiden, heeft de afgelopen jaren heel wat naam en faam gemaakt met zijn Magnatones. In de internationale pers werd hij omschreven als een authentiek en uniek talent, werd hij geroemd om zijn beklijvende songwriting en zijn veelzijdige, straffe stem. In 2014 won de groep de ‘Belgian Blues Challenge'. In 2015 eindigde de groep tweede in de ‘European Blues Challenge'.
Met virtuoos Jack o'Roonie op de contrabas en creatieve duizendpoot Franky Coumans op de drums, staan Doghouse Sam & His Magnatones garant voor een verpletterende en meeslepende ode aan de lente! Hup met de beentjes! Hup!!!
www.doghousesam.info

Praktische informatie

Seizoen 2017 - 2018

Wanneer: 
   • Zaterdag 26 mei 2018 
om 20u15 (deuren 19u30) 

Inkom:
   • 10 euro of 1 vrijkaart (VVK) - STORTEN VERPLICHT!
   • 12,50 euro (KASSA)

Waar:
   • Theaterzaal Ootello: Ezaart 162, Mol

Reserveren Tickets:
   • www.ootello.be
   • Telefonisch op 014/31 81 16

   !!! We voorzien voor het optreden ook een beperkt aantal zitplaatsen (± 50). Als je bij je
       
reservatie (bij ‘opmerkingen’) aangeeft dat je hier graag gebruik van maakt, houden we
       voor jou een tafeltje vrij.
!!!